Tuo pitsinnypläys kuulosti vain hyvältä, en minä tiiä pitsinnypläyksestä mitään. 

Toissapäivänä sain päätökseen uusimman kuvitusurakan, lasten tietokirja suomalaisista vanhoista majakoista, tosin siinä esitellään vain kymmenisen majakkaa, mutta ne ovatkin joitakin historiallisesti merkittävimpiä. Lisäksi kirjaan tuli yksi laivanhylky, Balder. Kirja ilmestyy ensi keväänä.

Se. mitä tässä ajattelin kuitenkin kertoa on, että eilen ajattelin olevani ihan älyttömän poikki piirtämisestä. Rimaa ei saanut laskea työssä yhtään alemmaksi, vaan kaikenmoisin konstein piti keksiä kuinka jaksaa liikuttaa tätä oikeaa kättä kun olkapää jumitti ja ranne narisi. Takana on puolen vuoden putki piirtämistä - kolme* kirjan kuvitusta putkeen - ilman vapaapäiviä. Joinakin päivinä oli syntymäpäivillä tai rippijuhlissa piipahtelua, mutta sitten piirsinkin yöllä. 

Niin, olin tuumannut että nukun kolme päivää, enkä ajattelekaan piirtämistä enää ikinä, jahka tämä majakkaprojekti olisi valmis. Söisin suklaata ja katsoisin vihdoin tuon uusimman Pirates leffan ja kulkisin yöhousuissa niin kauan kuin huvittaa.No joo, katsoin sen leffan eilen ja tänään piipahdin äipällä kahvilla. Nyt jo kuitenkin tympii tämä joutenolo. Hmmmph... 

Bengtskär.

Majakkamestariksi

 

* S u o m a l a i s e t   t a r u o l e n n o t ,  T o n t t u   T o l j a n t e r i   j a   o u t o    j o u l u v i e r a s,  ja sitten tämä majakkakirja. Minen tykkää tänne osataan tänne minuun höpöblogiin googlella, niin yritän eksyttää sitä hakukonetta aina muistaessa kirjoittamalla sanat välilyöntien hajottamina. Aina ei vaan tohkeissaan ja atuksissaan muista mikä piru tuo google on..